FES-TE’N SOCI!!

QUOTA ANUAL : 25 euros.

Ser soci de l’Associació Cultural del Llibre de Muntanya vol dir formar part d’un projecte col.lectiu i assembleari.

Els fins de l’Associació són:

La divulgació i promoció de llibres, revistes, mapes i guies  de l’alpinisme de l’escalada , de l’esquí i de tot tipus d’esport  que és practiqui a la natura. Així com també la difusió de la cultura catalana, especialment en l’àmbit del patrimoni natural i arquitectònic, històric, gastronòmic i paisatgístic.

Un altre dels fins de l’Associació és el de constituir el Corpus Bibliogràfic Excursionista Català, que té com a objectiu aplegar les publicacions que l’excursionisme ha generat des dels seus orígens fins a l’actualitat i posar-les a l’abast de tothom a partir d’un suport informàtic ( web ) i físic ( biblioteques especialitzades ), de tal manera que pugui continuar essent actualitzada i completada de manera àgil i participativa amb el concurs dels autors , editors, etudiosos, col.leccionistes i socis de l’Associació.

Per aconseguir les seves finalitats, l’Associació realitza activitats diverses, les més importants de les quals són:

1-La organització anual de la Fira del Llibre de Muntanya, esdeveniment que se celebra des de l’any 2002, primer al Collsacabra i després a Vic, la primera setmana del mes de novembre, al recinte firal del Sucre.

2-La convocatòria anual del Premi Editorial del Llibre de Muntanya.

SI VOLS SER MEMBRE DE L’ASSOCIACIÓ CULTURAL DEL LLIBRE DE MUNTANYA I PARTICIPAR EN ELS SEUS PROJECTES, POTS FER-TE’N SOCI OMPLINT ELS DOS FORMULARIS ADJUNTS A PEU DE PÀGINA O POSAR-TE EN CONTACTE AMB L’ASSOCIACIÓ ; 938867023/info@firadelllibredemuntanya.cat

QUAN REBEM L’INFORMACIÓ REQUERIDA, ENS POSAREM EN CONTACTE AMB TÚ PER TAL DE FER-TE ARRIBAR EL CARNET, ELS ESTATUTS I DONAR-TE LA BENVINGUDA.

com a Soci, gaudiràs dels següents AVANTATGES:

A LA FIRA:

1.Accés gratuït.

2.Descomptes d’un 10% per la compra de llibres.

3.Cafés/Xerrades amb els autors de llibres i ponents.

4.Facilitat en la signatura de llibres.

DURANT L’ANY:

5.Rebràs e-mails amb les novetats editorials.

6.Tindràs accés a la biblioteca del Corpus Bibliogràfic, coordinat per Joan Escalé (Barcelona ), i a la biblioteca de llibres de muntanya, col.lecció privada, Miquel Ylla ( Vic )

7.Amb cita prèvia, coordinada per les pròpies editorials, podràs parlar amb els autors dels llibres que hagin concursat en el Premi Editorial.

NO DUBTIS EN POSAR-TE EN CONTACTE AMB NOSALTRES PER QUALSEVOL DUBTE O ACLARIMENT!

DESCARREGAR “FORMULARI NOU SOCI” pdf

DESCARREGAR “FULL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS”pdf