CATALUNYA.50 EXCURSIONS A CASCADES I SALTS D’AIGUA

RUTES FASCINANTS PER LES 50 CASCADES I SALTS D’AIGUA MÉS IMPRESSIONANTS DE CATALUNYA.

Les cascades són indrets màgics plens d’energia que guarden histories i llegendes. Quan fem camí per la muntanya, són un dels tresors mes preuats. Catalunya, tot i ser un país mediterrani, en disposa d’impressionants, de gran bellesa i espectacularitat, la majoria desconegudes. Van ser motor de molins i de la primera electricitat, pero tambe aixoplugen esperits de la natura: les dones d’aigua. N’hem fet una selecció de les mes interessants i, alhora, assequibles i us les presentem per primera vegada reunides en un sol llibre, cada una amb la seva personalitat. Cascades pirinenques, dels Ports, del Collsacabra, del Montsant, de la Garrotxa; en la majoria de comarques canten les aigues. No cal dir que el millor moment per gaudir-les amb tota magnificencia es despres de les pluges: especialment a la primavera, quan es produeix el desglaç, i a a tardor, les nostres estacions humides .Les cascades, durant molt de temps, van ser sagrades. Si es para l’orella, la natura ens parla. Us convidem a descobrir-es.

Excursions variades, totes assequibles per tots els públics i excursionistes , en indrets del país que permeten coneixer de primera mà l’entorn natural de Catalunya.

9788413560175

Autor: Joan de Déu Prats i Javier García-Die Sánchez-Guardaino, Chopo
Editorial: Cossetània Edicions.
Diumenge 20 de juny a les 12 h.
Escenari central fira.