Rellinars a les teves mans. Guia excursionista i geogràfica

Presentació del llibre a càrrec dels seus autors, Marc Malgosa,Marc Samper i Joan Soler.

Una guia excursionista i geogràfica que ofereix 24 itineraris per a enriquir-se de natura i patrimoni.Ideada i dissenyada per tres geògrafs excel.lents coneixedors d’aquest territori. Rellinars és un municipi situat al nord-est del Vallés Occidental, a la falda del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. És conegut des de sempre pels seus valors naturals, el relleu de conglomerats, les rieres i les fonts. A més, és un formidable mirador sobre el massís de Montserrat.

Portada_llibre_Rellinars_teves_mans_Joan_Soler-300x298

Autor: Marc Malgosa, Marc Samper i Joan Soler
Editorial: Ajuntament de Rellinars
Diumenge 7 de novembre a les 12:00 h.
Espai Collsacabra