Per les valls del gegant adormit-Jordi Torres Calvo-

Jordi Torres Calvo des del 1988 publica els seus poemes a la Festa de la Poesia de Terrassa i és membre fundador de l’Associació de Poetes Terrassencs creada el 1990 i de la que n’és president des de l’any 2013.

Ha publicat varies plaquettes que ha presentat en diferents sessions i tertúlies de poesia que organitza l’associació. El 2020 edita el seu primer llibre de poesia Dies malalts de pluja, també disponible a Tushita Edicions.

“Per les valls del gegant adormit mostra aquest viatge simultani ( exterior i interior ) a través d’una exquisida prosa poètica que harmonitza pensaments i emocions, de la mateixa manera que ho fan ment i cor, ego i Jo, a través del diàleg interior de l’autor, posat de manifest per escrit.”(Gemma Soler, al postfaci de l’ombra)

per-les-valls-del-gegant-adormit

Autor: Jordi Torres Calvo
Editorial: Tushita Edicions
Dissabte 6 de novembre a les 19:00 h.
Espai Collsacabra