ARRELS D’OMBRA poemari.

RECITAL DE POESIA I XERRADA SOBRE LA RELACIÓ ENTRE LA POESIA I LA MUNTANYA

Arrels d’ombra neix com un esqueix de versos en forma de plaquette, vertebrada a partir de les relacions d’un cos que es teixeix i es qüestiona a través de la natura vegetal i de la travessia entre ciutats que travessen llengües i carn, desig i flor antiga. Ciutat de fang, natures forasteres que esdevenen tacte escrit, plecs d’un cos que es vessa sobre la pàgina. Arbreda ardent, com el desig envescat entre branques, pobles i muntanya: on ni cos ni muntanya son u. La veu de l’Arna: la parla de la pols sedimentada de múltiples boques. Bec de fang, el rastre dels amors enfonsat vora una terra no-pròpia, sempre desplaçada: com el propi cos que hi canta.

Mireia_poeta

 

Autor: Mireia Casanyes
Editorial:
Diumenge dia 20 de juny a les 18:40 h
Escenari central fira