XERRADA DE PRESENTACIÓ DE LA PEL.LÍCULA “VALHALLA-Cielo de Roca” A CÀRREC DEL PROTAGONISTA, EDU MARÍN.

304 m. de sostre. 9a+. 14 llargs. 50 dies d’apertura. Escalada al sostre més gran del món.

A la Fira del Llibre de Muntanya, presentació de la pel.lícula ” Valhalla: Cielo de Roca”, d’Edu Marín.

Valhalla és un documental sobre la recerca de quelcom únic en un indret remot i salvatge, lluny de les grans ciutats i del progrés frenètic. Edu Marín, el seu pare Francisco “Novato” i el seu germà Álex, s’embarquen en una aventura incerta, en la qual les probabilitats d’èxit son baixes però la recompensa pot ser enorme. La determinació dels Marín de conquerir el sostre més llarg del món és absoluta i res ni ningú els pot aturar. El gran arc de Getu és l’escenari principal d’una història d’alegries, plors, obstacles inesperats, mal temps, amistat i escalada.

Autor: Edu Marín
Editorial:
Dissabte 6 de novembre a les 18 h
ESPAI FÒRUM