A quin esport apunto els meus fills? ( xerrada )

Joan Arumí, Albert Juncà i Gil pla, autors de Des de la graderia, conversen amb Guillem Trabal.

Una Xerrada molt interesant sobre els pares que tenen nens i nenes que fan esport. Va lligada al llibre “Des de la graderia”.

“El Joc és intens i res no la distreu. La jugadora està atenta a trajectòries, a distàncies, a moviments…De tant en tant sent alguna indicació de l’entrenador, assenteix amb el cap i torna a fer allò que més li agrada: jugar. De sobte, en un moment de pausa, aixeca el cap, busca entre les graderies i veu els seus pares.”

Què suposa que hem de fer els pares a les graderies? A quin esport hem d’apuntar els nostres fills? Seran bons? Aquest llibre ofereix criteris per orientar la relació i les decisions que pares i fills establim al voltant de l’esport. Amb un llenguatge planer, bastit d’anècdotes i reforçat amb pinzellades de pedagogia, psicologia i sociologia, parlem del paper de les famílies en l’esport.

Joan Arumí, Albert Juncà i Gil Pla són companys al Departament de Ciències de l’Activitat Física de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i han viscut l’esport des de la pista, les piscines, les banquetes i les classes. I , des de fa uns anys, també com a pares des de la graderia.

Des_de_la_graderia.small_foto portada

 

Autor: Joan Arumí, Albert Juncà i Gil Pla.
Editorial: Eumo
Dissabte 19 de juny a les 12:50 h.
Escenari central fira.