Excursions a peu per Guilleries i Savassona

Aquest llibre us proposa quinze excursions pels espais de les Guilleries i Savassona, uns indrets fins ara poc coneguts per a la pràctica excursionista, però que poden esdevenir un marc incomparable per a la marxa nòrdica. Descobrireu llocs de ressonàncies històriques com l’Espluga Vella o castells com el de Savellana, però també una petita grimpada per una esmolada carena i molts senders i boscos que mai no s’acaben.En llibre trobareu, també , informació sobre la durada, el desnivell i la topografia de cada itinerari, així com mapes i fotografies a tot color. Així mateix, hi ha una introducció que  ajuda a fer una primera aproximació al medi que es vol trepitjar.

Francesc Roma i Casanovas va néixer a Sant Martí de Centelles el 1963 i és geógraf, historiador i excursionista. Tot i que fa més de trenta anys que surt a la muntanya, encara hi descobreix nous racons i elements oblidats o perduts. En aquest llibre us en presenta uns quants.

GuilleriesiSavassonaPORTADA.small

 

 

Autor: Francesc Roma i Casanovas.
Editorial: Cossetània Edicions
Diumenge dia 20 de juny a les 11 h
Escenari central fira