LÍNIES DE SOMNIS

enr21

En aquest llibre hi trobem recollits els articles que Ester Sabadell ha publicat, des de l’any 2012 i al llarg de set anys, a la revista Vèrtex. Parlen de temes molt variats, però sempre amb el rerefons de la muntanya i la natura. L’autora afirma que “Quan contemplem un paisatge pur, sense contaminacions humanes, percebem un munt de sensacions que no deixen de ser un reflex del nostre estat emocional”.En aquests textos trobem sobretot idees, preguntes, reflexions sobre el món actual, analitzades des dels cims més alts, per tal de trobar respostes.
Lisi Roig és l’encarregada de posar dibuix a les paraules de l’Ester.Les dues alpinistes i sobretot amants de la natura han intentat transmetre de la manera més senzilla aquests valors que la muntanya els ha proporcionat.

 

Autor: Ester Sabadell
Editorial: Tushita edicions.
Diumenge 10 de novembre / 11:20 h.
Espai FORUM / Recinte firal El Sucre de Vic