Els descobridors de paisatges.

 

Aquesta és la petita història d’unes gestes glorioses i d’un clan proscrit que l’horror de dues guerres va acabar esborrant. De les primeres albors d’una revolució estètica que, durant més de trenta anys, va propiciar una transformació en la manera d’interpretar i veure el paisatge.

“Em trobava davant d’un treball de camp i de biblioteca excel.lent. Tan genial que mentre llegia creia vertaderament que el que les paraules m’explicaven havia succeït de debò. Un seguit de personatges reals en aquell llunyà segle XVIII ( els únics que van deixar constància històrica de les seves vides i de les seves gestes ) que forçosament havien de conviure, en molts casos per necessitat, amb els rudes i autèntics “senyors” d’aquestes valls maleïdes.(…) això és el que en David ha sabut plasmar en aquestes pàgines que us esperen impacients. I això és genial! Us ho garanteixo!” ( Edu Sallent, alpinista i escriptor, autor del pròleg )

Una novel.la històrica amb un toc fantàstic sobre els sublims paisatges pirinencs.

Portada_Els descobridors de paisatges

 

Autor: David Vilaseca
Editorial: Tushita Edicions.
Dissabte 6 de novembre a les 11:30 h.
Espai Collsacabra