100 CIMS

 

100CimsPORTADA.small

El projecte més popular d’ascensions a les 308 muntanyes escollides de Catalunya
Fermí Azcona, Constantí Torres i Joan M. Vives

Aquesta guia ofereix tot un seguit d’itineraris pels 308 cims que conformen actualment el catàleg dels 100 Cims de Catalunya. Es tracta de diferents muntanyes representatives de totes les comarques catalanes, que s’han escollit per les seves possibilitats panoràmiques, pel seu interès excursionista i per la seva importància geogràfica. L’activitat dels 100 Cims, proposada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, té com a objectiu donar a conèixer el país i les seves muntanyes tot practicant l’excursionisme. Així, de cadascun dels cims es proposa un itinerari i se n’indiquen d’altres de possibles per accedir-hi. La guia, estructurada per comarques, presenta els cims més emblemàtics de Catalunya, però també d’Andorra i de la Catalunya Nord, i n’indica, de cadascun, l’itinerari, la cartografia, el desnivell, la dificultat i altres característiques.

“Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat”

 

Autor: Fermí Azcona, Constantí Torres i Joan M.Vives.
Editorial: Cossetània Edicions
Diumenge 10 de novembre / 17:40h.
Espai FORUM / Recinte firal El Sucre de Vic