Fotografies i Muntanyes.

Jaume Altadill i Clua, nascut a Corbera d’Ebre l’any 1950 ha destacat professionalment com a fotògraf i realitzador de documentals i durant 30 anys ha estat càmera de TV3. La seva primerenca afició a la muntanya, ja que és soci del Centre Excursionista de Catalunya des que tenia 17 anys i membre del CADE ( grup d’escalada del CEC ), ha fet que bona part de la seva carrera es desenvolupés en l’àmbit de la muntanya. Primer, des de 1965, escalant als principals massissos del nostre país ( Montserrat, pedraforca, Pirineus,…) També a l’exterior ( Alps, Andes, Himàlaia, etc.). Ha realitzat un total de 22 treks a l’Himàlaia, bé com a guia o amb finalitats fotogràfiques: Annapurna, Langtang, Rolwaling, Khumbu i Kangchenjunga al Nepal; Ladakhi i Zanskar, a l’Índia i Karakorum al Pakistan. Però sobretot, Jaume Altadill ha excel.lit deixant constància gràfica de diverses expedicions catalanes dels anys setanta i vuitanta del segle passat.

“Durant més de 15 anys he presentat en Centres excursionistes de tot Catalunya la xerrada -La Fotografia de Muntanya-.En aquesta conferència he intentat transmetre de forma didàctica els meus coneixements de fotografia aplicats al món de la muntanya”

AQUEST LLIBRE RECULL EL SEU AMOR PER LA FOTOGRAFIA I PER LA MUNTANYA

Foto Fotografies i muntanyes_Jaume Altadill

 

 

 

Autor: Jaume Altadill
Editorial: Tushita Edicions.
Diumenge 7 de novembre a les 17:20 h.
Espai Fòrum