Poematges / Martí Boada i Teresa Romanillos / Exposició Fotogràfica

 

 

780_0008_5581814_34a6b48db72e654c7ef3bfdbac71731b

 

Aquest projecte parteix de dues mirades que conformen una aproximació a la natura i al paisatge. Per una banda, la mirada del naturalista que, en aquesta ocasió, va més enllà dels elements formals per a celebrar amb les seves paraules aquest paisatge. Per d’altra, hi ha una aproximació estètica amb imatges que intenten també defugir dels continguts explícits, en un esforç de comunió amb les paraules.

La obra s’ha construit, s’ha anat desenvolupant durant el seu procés de creació, i aquesta evolució es manifesta en el que es mostra. Des d’un primer apropament de celebració poètica, es produeix una comunió. Poc a poc, hi intervé la mirada, de mode que l’observador, que s’havia mantingut a un costat, ara esdevé evident;  s’expressa, parla a través de les imatges. Apercebim que la separació és una mera il·lusió; que formem part del que observem i que la nostra mirada, en certa manera, construeix el paisatge.

Martí Boada i Teresa Romanillos.
Editorial Blume.

Divendres 9 , dissabte 10 i diumenge 11 de novembre / Exposició fotogràfica
Espai Expositiu _ Sector LLibre / Recinte firal El Sucre de Vic