Jordina Biosca / El vell que feia florir els arbres morts / Contacontes_Activitat Infantil

 

Jordina-color-L (002)

El vell que feia florir els arbres morts. Jordina Biosca.

Al capdamunt d’una muntanya envoltada de boscos secs, morts i cremats, hi vivia una parella de vellets. La seva principal alegria era un petit gosset, de pèl rinxolat i blanc, que era la nineta dels seus ulls. El seu veí, però un home sec i magre i sempre malhumorat, no pensava el mateix, no …

La proposta de contes japonesos respon al desig d’apropar aquesta cultura que tant ens diferencia de la nostra en la forma però en cap cas, en continguts.

Els contes japonesos es caracteritzen pel seu exotisme i la varietat d’icones culturals i mitològiques que els envolten. El seu univers és ple de dracs, fruits com el préssec, neu a dojo o arbres com els cirerers. Els seus ocells són els faisans i la seva fantasia plena de poesia …

Diumenge 11 de novembre / 17 h
Espai COLLSACABRA / Recinte firal El Sucre