La màgia dels pedals / Alba Xandri i Ricard Calmet

LAMAGIADELSPEDALS-2018-001

El viatge que el Ricard i l’Alba han fet durant tres anys sobre una bicicleta per Amèrica, Europa, Àsia i Oceània ha deixat una empremta profunda en les seves vides. Creuar per colls andins i tibetans a 5.000 metres d’altura, sobreviure a tempestes que deixen marca, no arronsar-se davant els passos fronterers corruptes, conviure amb els ossos del Canadà, … són algunes de les experiències extraordinàries viscudes durant 55.000 quilòmetres de pedalades, on l’autora agafa el lector de la mà i l’acompanya a fer un viatge emocional, sensible i profund pels plecs de l’ànima. Un llibre que reivindica l’essència de la humanitat i la seva multiplicitat de valors, la senzillesa de la vida o la infinita bellesa de la naturalesa.

Alba Xandri / Ricard Calmet
Autoedició.

Dissabte 10 de novembre / 12 h
Espai FÒRUM / Recinte firal El Sucre