Collserola en transport públic / Òscar Farrerons i Marc Antoni Requesens

Collserola transport public (002)

La Serra de Collserola, declarada Parc Natural l’octubre de 2010, comprén onze mil hectàrees distribuïdes en nou termes municipals amb 17 quilòmetres de llarg per quasi 6 d’ample. A l’entorn s’hi concentren quasi la meitat de la població de Catalunya, però Collserola és una illa de pau i verdor tan difícil d’imaginar per a qui no la coneix com fàcil d’accedir gràcies a estar perfectament connectada amb transport públic i amb la xarxa de senders desenvolupada per la FEEC.
Les rutes d’aquest llibre pretenen ser una eina de sensibilització envers aquest delicat entorn per tal de preservar-lo i assaborir-lo de forma respectuosa. Gaudiu de les valls feréstegues, dels excel.lents miradors sobre Barcelona, la plana vallesana, el riu Llobregat i el Besòs, gran quantitat de fonts i magnífics i desconeguts indrets amb encant, a tocar de casa.

Oscar Farrerons i Marc Antoni Requesens.
Editorial Farell.
Presentat per Oriol Massó de Llibreria Horitzons.

Dissabte 10 de novembre / 18.30 h
Espai FÒRUM / Recinte firal El Sucre